• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Payday 2 oyunu Steam'de kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Payday 2 oyunu Steam'de kısa süreliğine ücretsiz oldu!

nW5RWV.jpg

Payday 2 yapımcıları oyunun 5 milyon kopyasını Steam üzerinden ücretsiz olarak dağıtıyor.

Oyunun satışlarının çok iyi olduğunu ve oynayanlar tarafından çok güzel geri dönüş aldıklarını söyleyen oyunun yapımcıları bu mutluluğu bizlerle paylaşmak istediklerini söylediler. Ayrıca bundan sonra gelecek bütün güncellemeler de ücretsiz olarak yapılabilecek. Elinizi hızlı tutmakta fayda var sınırlı sayıda olacak oyun satışı. Oyunu bir kere kütüphaneye eklediğinizde sonsuza kadar sizin oluyor.

2011 yılında çıkışını yapmış olan PayDay: The Heist ile oyuncular soygunun nasıl yapıldığını, tekniklerinin ve inceliklerinin neler olduğunu öğreniyorlardı. Bundan 2 yıl sonra 2. oyunu olarak yeni versiyonu çıkmıştı. Oyunda amaç dört kişilik soyguncu çetesi halinde bankaları soymak oluyor. Oyuncular ilk oyundaki gibi arkadaşlarıyla toplanıp soygunlar düzenleyebiliyorlar. PayDay 2‘de bulunan  CRIMENET ile birlikte oyuncular yapacağı soygunları veri tabanından seçebilecekler. Silah  sisteminde ilk oyunun üstüne çok şey eklediler. Silahlarınız dan ateş ederken veya  sivilleri kelepçelerken pek iyi hissetmeyeceğiz ve oynadığımız karakter bu durumdan etkilenecek. Ayrıca pek çok DLC yani ek pakette çıkarmışlardı.
admin'ın imzası
Takdir ediliyorsan değil taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
MyBB uzmanı Yusuf KOÇ
Webmaster
Teşekkürler, aldım oyunu Gülücük
Lost'ın imzası
fenerbahce-imzalari-1.gif
Sadece WebMaster
Rica ederim, ben indiriyorum şuan.
admin'ın imzası
Takdir ediliyorsan değil taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
MyBB uzmanı Yusuf KOÇ
Webmaster

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping